0761 200 600
Acceseaza prima pagina

Metode de plata


Suntem preocupati in mod constant sa descoperim solutiile cele mai potrivite si mai eficiente pentru tine, prin urmare iti punem la dispozitie modalitatile de plata enumerate in cuprinsul acestei Sectiuni.

Pretul produselor poate fi afisat in Lei sau Euro, in functie de optiunea ta.
Pretul afisat pe site pentru fiecare produs, contine taxa pe valoare adaugata (TVA), indiferent de moneda selectata.
Acesta este afisat per unitate de masura (1 bucata, 1 centimetru, 1 cutie, 1 litru, 1 metru liniar, 1 set). Cu titlu de exceptie, sunt produse care se pot comanda doar de la o anumita cantitate impusa. Informatiile privind cantitatile minime impuse sunt afisate pe pagina produselor selectate, alaturi de caracteristicile produselor.

I. Numerar sau Ramburs

Plata se face numerar si in Lei, in momentul in care curierul ajunge cu produsele la adresa de livrare mentionata de tine. Plata se face in limita maxima a 1.000 lei indiferent daca clientul este persoana fizica sau juridica, acestea reprezentant valoarea comenzii cu TVA.

II. ORDIN DE PLATA

Plata prin ordin de plata este cunoscuta si ca plata prin transfer bancar.

Acest tip de plata se poate efectua doar in baza facturii proforme, de avans sau a facturii fiscale, trimise de noi catre tine, doar dupa validarea comenzii.

Te rugam, dupa efectuarea platii sa ne transmiti ordinul de plata pe adresa de email [email protected].

Transferul bancar se poate realiza si prin intermediul Internet Banking.


In completarea sectiunii Metode de plata te rugam sa citesti si sectiunea TERMENI SI CONDITII din cadrul site-ului.

In cazul in care, sunt necesare informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email [email protected] sau la numarul telefon 0761 200 600.